Disclaimer

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel Meekspictures zijn best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Meekspictures ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Kopierechten

Alle Kopierechten zijn voorbehouden aan Meekspictures/Nienke Meek All copyrights by Meekspictures/Nienke Meek.

Niets uit deze webpagina mag worden verspreid door middel van druk, internet, kopiëren of welke andere vorm dan ook. Op deze website is het auteursrecht van toepassing, alsmede het intellectuele eigendomsrecht. Misbruik van kopierechten is strafbaar.
Voor eventuele toestemming om te mogen kopiëren of het overnemen van informatie uit deze website, of het koppelen van (informatie uit) pagina’s met uw eigen website, dient u toestemming te vragen bij Nienke Meek via: nienke@meekspictures.nl