Bedrijfsfotografie Meekspictures

Vertel het verhaal van uw organisatie!

Bedrijfsfotografie in verschillende soorten en maten is het stokpaardje van Meekspictures. In het kader bedrijfsfotografie houden we ons voornamelijk bezig met bedrijfsreportages en portretten. Om gelijk een blik te werpen op voorbeelden ter inspiratie of simpelweg om te zien wat we in huis hebben, kunt u even kijken in het portfolio van Meekspictures. In ons portfolio vindt u allerlei goede voorbeelden van bedrijfsfotografie, uitgevoerd door Nienke Meek.

Want een goede foto zegt alles

Elke organisatie heeft tegenwoordig een eigen website. Daar wordt meestal veel aandacht aan geschonken en tijd in besteed. Mooi design, goede navigatiestructuur, teksten die enthousiasmeren en activeren en al met al een hoge gebruiksvriendelijkheid. Maar wat vaak wordt vergeten, of waar ten minste weinig aandacht aan wordt besteed: dat is het beeldgebruik. Fotografie wordt vaak zelf uitgevoerd of er worden stockfoto’s gebruikt. In het ergste geval staat er beeld op uw website dat niet vrij is voor commercieel gebruik. Bij beeldgebruik laat menig bedrijf dus kansen liggen. Echter, door professionele bedrijfsfotografie kunt u daadwerkelijk iets overbrengen met de foto’s op uw website. Goede bedrijfsfotografie schetst een helder beeld van uw visie, producten of van uw medewerkers. Lange teksten krijgen aanzienlijk minder aandacht van uw bezoekers dan een beeld met contrast, diepte en scherpte. Een goede foto zegt alles.

Bedrijfsfotografie voor uw organisatie

Dat is waar de kansen blijven liggen. Het cliché: ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’ is een waarheid. Door kundig beeldgebruik bent u in staat om met de foto’s op uw site uw bezoekers te enthousiasmeren, aan te zetten tot aankoop of om ze te overtuigen om toch maar die offerte op te vragen. Effectieve bedrijfsfotografie brengt door beeld een gevoel over op een bezoeker. Zo kunnen portretten van uzelf en de mensen die bij uw organisatie werken vertrouwen en expertise uitstralen. Menig (potentieel) klant zal zich namelijk afvragen wie er precies achter de schermen werkt, of met wie ze mailcontact hebben. Via LinkedIn is tegenwoordig uiteraard veel mogelijk, maar een eerste goede indruk wordt toch vaak op een website gedaan. Daarom is professionele bedrijfsfotografie ook voor uw organisatie een geschikte keus, in welke branche u dan ook actief bent.

Meer informatie over Meekspictures

Bij Meekspictures hebben we vanuit ons bedrijfskundige verleden veel ervaring met het maken van bedrijfsreportages en zakelijke portretten. Het liefst voeren we de bedrijfsfotografie uit in de daadwerkelijke werkomgeving, zodat de geportretteerde(n) zich op zijn of haar gemak voelt en een natuurlijke uitstraling heeft op het geschoten beeld. Wanneer we op locatie bedrijfsfotografie uitvoeren nemen we onze studioapparatuur zoals belichting met ons mee. Het is echter ook mogelijk om in de studio van Meekspictures zakelijke portretten schieten. Onze studio bevindt zich in Abcoude, voor de route gaat u naar onze contactpagina. Voor eventuele vragen over bedrijfsfotografie, of voor het maken van een afspraak, kunt u ons telefonisch bereiken op 062572945.

Nienke Meek is professioneel bedrijfsfotograaf

Op zoek naar een professionele, ervaren fotograaf voor bedrijfsfotografie en/of een zakelijk portret op uw website, profielpagina’s op LinkedIn, Facebook of andere sociale media, nieuwsbrieven of persberichten? Meekspictures verzorgt maatwerk op het gebied van bedrijfsfotografie in de studio of op locatie. Bel 06- 21572945 voor een offerte!

Waarom kiezen voor Meekspictures

Vanwege onze jarenlange ervaring en expertise, natuurlijk!

Neem direct contact op met Nienke om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking?
Neem contact op via het onderstaand contactformulier.

zakelijk-portret-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen-portretfotografie

Zakelijk portret

Bekijk mijn werk

bedrijfsreportages-bedrijfsfotografie-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen-abn-amro

Bedrijfsreportages

Bekijk mijn werk

interieur-fotografie-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen-bibliotheek-universiteit-utrecht

Gebouwen en Interieur

Bekijk mijn werk