Een professionele foto van een professional.

Wat een uitdaging, dit voorjaar! Plotseling belt Rob Bisseling. Rob is eminent wetenschapper. Een genius in zijn vakgebied wiskunde. Zijn vraag: of ik een foto wil maken voor op de achterflap van zijn nieuwe boek ‘Parallel Scientific Computation’?

Dat is spannend. Vooral omdat Rob Bisseling me vertelt dat hij bij een eerdere editie van hetzelfde boek een  vriend heeft gevraagd een portretfotootje te maken. Ok, dat was leuk. Maar nu wil hij een professionele  foto op de cover.

meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotografie-amsterdam-ronde-venen-vrij-werk-fotografie-

In overleg met Bisseling heb ik besloten te kiezen voor een heldere, natuurgetrouwe en vrolijke foto. Geen poespas, geen gedoe. Een professionele foto van een professional.

Ik ben er blij mee. En je hoeft geen genius te zijn voor een mooie portretfoto. Schrijf jij ook met regelmaat boeken of artikelen en wil je daarbij een professioneel portret? Of wil je de identiteit van je boek of artikel extra cachet geven met een foto? Ik denk graag met je mee; over de inhoud, de context en de vormgeving. Kijk ook op de website meekspictures.nl/project/zakelijk-portret/. En neem dan contact met me op.