Fotograaf Amsterdam

Nienke Meek: uw fotograaf in Amsterdam

Op zoek naar een professionele fotograaf in Amsterdam? Mijn naam is Nienke Meek, eigenaresse van Meekspictures. Op deze website vindt u mijn portfolio bomvol ervaringen en wat ik zoal doe. Mijn expertise ligt in portretfotografie, maar ik neem elke uitdaging met hartenlust aan. Bij Meekspictures staan we voor maatwerk. Compositie, belichting, lichaamstaal, achtergrond: wij passen ons aan aan de geportretteerde(n). Het liefst puur en zonder veel opsmuk zodat het portret een natuurlijke uitstraling heeft. Dat kunnen we bereiken in onze studio, of op locatie: dan nemen we onze apparatuur gewoon mee. De studio van Meekspictures bevindt zich in Abcoude en heeft een ideale ligging wanneer u op zoek bent naar een ervaren fotograaf in Amsterdam.

Omdat ik zelf jarenlang werkzaam ben geweest in het bedrijfsleven, ben ik goed in staat om aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen. Ik zoek altijd naar de beste perspectieven die inzicht geven in de geportretteerde(n). Wanneer ik met een shoot bezig ben neemt mijn nieuwsgierigheid vaak de overhand. Om voor u het beste resultaat te behalen met de foto, onderzoek ik de beste invalshoeken waardoor de persoon op de foto het best uit de verf komt. Uiteraard op natuurlijke wijze. Als professioneel fotograaf in Amsterdam maak ik het liefst foto’s op locatie. Personen laten zien in hun eigen omgeving geeft inzicht in de bedrijfsidentiteit, zeker bij bedrijfsfotografie. Wanneer u op zoek bent naar een fotograaf in Amsterdam zit u bij Meekspictures aan het juiste adres.

De fotograaf in Amsterdam voor u

Een kijkje in mijn werk als fotograaf in Amsterdam? Werp een blik op mijn portfolio. Hier krijgt u een goed inzicht in de verschillende disciplines binnen mijn expertise als fotograaf in Amsterdam. Zoals verscheidene zakelijke portretten die professionaliteit uitstralen en bedrijfsreportages die een goede indruk geven van de cultuur binnen uw organisatie. In mijn portfolio vindt u ook (familie)portretten en vrij werk. Als fotograaf in Amsterdam sta ik in voor constante groei in mijn expertise. Omdat het schieten van foto’s voor mij van grote waarde is, haal ik altijd het beste resultaat voor de opdrachtgever.

Meer informatie over fotografie in Amsterdam

Door mijn jarenlange ervaring in zowel fotografie als in de financiële dienstverlening, weet ik hoe belangrijk het is om het juiste beeld te schetsen van een organisatie en de mensen die er werkzaam zijn. Door creatief denkvermogen en inzicht weet ik hoe ik dat bereik. Want ik ben niet klaar met het schieten van de foto totdat zowel de opdrachtgever als ikzelf gelukkig zijn met het resultaat.

Bij Meekspictures schieten we op locatie, maar ook bij ons in de studio in Abcoude. Ons adres vindt u op de contactpagina. Wanneer u met het openbaar vervoer naar een fotograaf in Amsterdam toe wil, is Meekspictures ook eenvoudig te bereiken. Vanaf station Abcoude is het tien minuten lopen naar de studio. Voor de route gaat u naar de contactpagina. Nienke Meek: uw fotograaf in Amsterdam.

Nienke Meek is professioneel fotograaf in Amsterdam

Op zoek naar een professionele, ervaren fotograaf voor bedrijfsfotografie en/of een zakelijk portret op uw website, profielpagina’s op LinkedIn, Facebook of andere sociale media, nieuwsbrieven of persberichten? Meekspictures verzorgt maatwerk op het gebied van bedrijfsfotografie in de studio of op locatie. Bel 06- 21572945 voor een offerte!

Waarom kiezen voor Meekspictures

Vanwege onze jarenlange ervaring en expertise, natuurlijk!

Neem direct contact op met Nienke om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking?
Neem contact op via het onderstaand contactformulier.

zakelijk-portret-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen-portretfotografie

Zakelijk portret

Bekijk mijn werk

bedrijfsreportages-bedrijfsfotografie-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen-abn-amro

Bedrijfsreportages

Bekijk mijn werk

interieur-fotografie-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen-bibliotheek-universiteit-utrecht

Gebouwen en Interieur

Bekijk mijn werk