Gebouwen en Interieurfotografie MeeksPictures

Professionele gebouwen- en interieurfotografie

Professionele foto’s zijn van enorme waarde voor uw organisatie en voor uw website. Het in beeld brengen van uw werkomgeving of – ruimte, evenals de algehele presentatie van uw merk of organisatie noemen we in de fotografie interieurfotografie. In bepaalde branches zoals architectuur en de makelaarsindustrie is interieurfotografie onmisbaar. Het professioneel in beeld brengen van een interieur, kantoorruimte of werkomgeving kan een enorme booste geven aan de verkoop van onroerend goed, het verhuren van panden of het verkopen van meubels en dergelijke.

Meekspictures interieurfotografie

Bij Meekspictures hebben we veel ervaring met interieurfotografie door het schieten van bedrijfsreportages voor zeer diverse opdrachtgevers en directe interieurfotografie voor architectenbureaus. Werp gelijk een blik op ons portfolio om inspiratie op te doen en om te zien wat we bij Meekspictures in huis hebben op het gebied van interieurfotografie. Bij dit type fotografie gaat het er voornamelijk om dat de stijl van de kamer of de omgeving die vastgelegd dient te worden goed uit de verf komt. De invulling van de ruimte is daarbij niet de prioriteit maar kan het beeld zeker versterken. Bij Meekspictures schromen we niet om storende objecten of andere voorwerpen die afleiden van het interieur weg te halen: dat draagt namelijk bij aan een beter beeld van uw interieur.

Interieurfotografie tips

De belichting is bij interieurfotografie vaak minder goed dan wanneer u buiten fotografeert of portretten aan het schieten bent. Het is daarom altijd belangrijk om in de uitvoering van interieurfotografie rekening te houden met langere sluitertijden. Een statief helpt daarmee en het is tevens een goede tool om een compositie beter uit te balanceren.

Bij interieurfotografie is het tevens belangrijk om de ruimte of omgeving die in beeld gebracht moet worden goed vanuit allerlei hoeken en hoogten te bekijken. Probeer de ruimte te bekijken vanaf hurkpositie of ga op een krukje of kleine verhoging staan: dit kan een behoorlijk verschil maken in het uiteindelijke beeld dat je van de omgeving maakt. Probeer echter altijd om de ruimte vanuit een bepaalde ooghoogte vast te leggen. Doet u dit niet, dan oogt het beeld al snel onnatuurlijk. En het is bij interieurfotografie juist een kwestie dat een ruimte zo naturel mogelijk over wordt gebracht. Wat ons tevens bij de volgende tip brengt.

Vermijd bij interieurfotografie visuele rommel. Die leidt namelijk behoorlijk af van de rest van het interieur: datgene dat u daadwerkelijk vast wil leggen. Dit klinkt ietwat tegenstrijdig ten opzichte van het vorige punt om een ‘naturel’ uitstraling te schieten. En in de realiteit slingeren er op de meeste kantoren en in werkomgevingen allerlei stapels kranten en magazines, nietmachines en pennen rond.

Meer informatie over interieurfotografie

Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak bij Meekspictures, kunt u ons telefonisch bereiken via 0621572945. Of stuur een e-mail naar nienke@meekspictures.nl. We helpen u graag verder. Onze studio bevindt zich in Abcoude, voor de route gaat u naar onze contactpagina.

Waarom kiezen voor Meekspictures

Vanwege onze jarenlange ervaring en expertise, natuurlijk!

Neem direct contact op met Nienke om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking?
Neem contact op via het onderstaand contactformulier.

zakelijk-portret-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen-portretfotografie

Zakelijk portret

Bekijk mijn werk

bedrijfsreportages-bedrijfsfotografie-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen-abn-amro

Bedrijfsreportages

Bekijk mijn werk

interieur-fotografie-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen-bibliotheek-universiteit-utrecht

Gebouwen en Interieur

Bekijk mijn werk