Portretfotografie en meer

zakelijk-portret-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen-anton-berden

Portretfotografie

Een must in elke bedrijf of organisatie!

Portretfotografie is eigenlijk onmisbaar binnen uw bedrijf of organisatie. U wilt toch ook uw klanten informeren over het product, dienstverlening én het team dat zich inzet om uw bedrijf tot een succes te maken? Laat frisse en verrassende portretfoto’s maken van de mensen die het doen! Op uw website en sociale media zullen die portretten het surfgedrag van (potentiële) klanten positief beïnvloeden.

Meekspictures laat met zakelijke portretfotografie de persoon achter de geportretteerde zien. Als professionele fotograaf zorgt Meekspictures voor een heldere en krachtige blik in de ogen; het naturel van de geportretteerde komt bijna als vanzelf naar voren.

Bij portretfotografie overleggen we voor de ´shoot´ waarvoor de foto´s precies bedoeld zijn.
Meekspictures houdt rekening met een bepaalde (huis)stijl of achtergronden die het portret versterken. Meekspictures geeft ook kledingadvies.

Bij portretfotografie besteedt de ervaren portretfotograaf van Meekspictures vlak voor de fotoshoot veel aandacht aan de persoon zelf, aan zijn/haar houding en gelaatsuitdrukking. De fotograaf zorgt ervoor dat de geportretteerde zich op gemak voelt. Het mooiste is dat hij of zij een natuurlijke blik heeft en tegelijkertijd een zekere trots uitstraalt.

Portretfotografie met volledig studiolicht behoort ook tot de mogelijkheden; de foto kan worden genomen in de studio. Of op locatie, want de benodigde studioapparatuur gaat dan gewoon mee. Ook biedt Meekspictures groepsfotografie aan om binnen uw bedrijf het hele team op de foto te zetten.

Binnen 10 werkdagen ontvangt u een kleine selectie bewerkte foto’s in digitaal groot en klein formaat (geschikt voor zowel drukwerk als internetdoeleinden).
Meekspictures, voor zakelijke portretfotografie en bedrijfsfotografie werkt vanuit Abcoude (gemeente Ronde Venen) vlakbij Amsterdam door heel Nederland.

Foto’s voor website, flyers en andere bedrijfsuitingen

Het gebruik van foto’s op de website of andere uitingen van de onderneming is belangrijk onderdeel van de totale content. Bezoekers scannen binnen een split second of die jouw boodschap gaan lezen. Foto’s geven hierbij een belangrijke doorslag.

Meekspictures helpt met bepalen wat uw doelstelling en propositie is en zet dit om in beeldtaal. Hierbij wordt rekening gehouden met huisstijl en huiskleuren, waardoor de uitstraling van de organisatie of het merk herkent wordt in de foto’s.
Daarbij wordt ook besproken of welke diepte in de foto van belang is, over warme of juist koele kleuren. Welke achtergronden meer vertellen over de organisatie.

Kortom het is dus uitermate belangrijk om na te denken over hoe beelden passen bij de communicatie van jouw bedrijfsidentiteit. Feit is dat de positionering van een krachtige bedrijfsidentiteit alles te maken heeft met het imago dat je bij je klanten wilt achterlaten.

Door het maken van eigen foto’s voor website en andere ondernemingsuitingen maakt uw boodschap een stuk persoonlijker.

Binnen 10 werkdagen ontvangt u een kleine selectie bewerkte foto’s in digitaal groot en klein formaat (geschikt voor zowel drukwerk als internetdoeleinden).
Meekspictures, werkt vanuit Abcoude (gemeente Ronde Venen) vlakbij Amsterdam door heel Nederland.

meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotografie-amsterdam-ronde-venen-vrij-werk-fotografie-
meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotografie-amsterdam-ronde-venen-vrij-werk-fotografie-

Groepsfotografie, laat de kracht van uw team schitteren!

Groepsfotografie is onmisbaar binnen uw bedrijf of organisatie. U wilt toch graag uw
klanten informeren over het team dat zich inzet om uw bedrijf tot een succes te maken? Laat
frisse en verrassende groepsfoto’s maken van de mensen die het doen! Op uw website en sociale media zullen groepsportretten het surfgedrag van (potentiële) klanten positief beïnvloeden. Meekspictures laat met zakelijke groepsfotografie het team achter uw bedrijf of organisatie zien.

Belangrijk bij groepsfotografie is dat iedereen evenredig, evenwichtig en mooi uitgelicht op de foto komt.

Bij groepsfotografie overleggen we voor de ´shoot´ waarvoor de foto´s precies bedoeld zijn.
Tevens wordt bij groepsfotografie in het vooroverleg besproken wie bij wie op de foto gaat – dan kost het nemen van de foto’s zelf veel minder tijd.

Meekspictures houdt rekening met de (huis)stijl of achtergronden die het portret versterken. Bij groepsfotografie wordt tijdens de fotoshoot veel aandacht besteed aan uitstraling. Dan gaat het niet alleen om ‘de blik’ in de ogen maar ook om de houding. De ervaren fotograaf zorgt ervoor dat uw team positiviteit, energie en trots uitstraalt.

Bedrijfsfotografie

Een beeldverhaal van uw onderneming

Bedrijfsfotografie staat voor mooie beelden; beelden die een verhaal vertellen. Dan maakt het niet uit of het gaat om een werkbezoek, belangrijke vergadering, jubileum of ´zomaar een dag´ op de werkvloer. Meekspictures brengt het professioneel én pakkend in beeld, de ideale partner in bedrijfsfotografie.

Meekspictures is bij bedrijfsfotografie onopvallend – en in gepaste kleding – aanwezig. Zij legt met oog voor bijzondere details en ervaring zowel het ´gehele beeld´ als de emoties vast. Zo ontstaat vanzelf een tastbaar beeldverhaal dat kan worden ingezet om uw doelgroep te informeren.

Meekspictures spreekt van tevoren elke reportage van een bedrijf of instelling met u door:

  • Wat zijn de wensen?
  • Waar is terughoudendheid gewenst?
  • Is de reportage bedoeld voor op papier of op sociale media?

Zo nodig stellen we in overleg een draaiboek op en/of een lijst van belangrijke gasten. We kunnen alvast samen de locatie voor de ‘shoot’ bezoeken om de juiste invalshoeken voor fotografie te bepalen.

Binnen 24 uur na het evenement ontvangt u een selectie bewerkte foto´s. Die kunt u plaatsen op uw eigen social media.

Binnen tien werkdagen ontvangt u een ruime selectie van prachtig uitgewerkte digitale foto´s. Die foto’s zijn geschikt voor het plaatsen op internet, maar natuurlijk ook om als drukwerk te gebruiken.

edrijfsfotografie-bedrijfsportret-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen
kinderfotografie-kinderortret-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen-jule

Kinderfotografie, spontaan en puur

Kinderfotografie is een vak apart. Meekspictures beheerst dat vak! Immers, de spanningsboog van een kind is kort. Een kind is spontaan en puur. En dat kan de mooiste foto’s opleveren. Maar dan moet je wel weten wat te doen! Immers, een geforceerde glimlach van ene kind levert op z’n best een geforceerd portret op.

Het grootste cadeau bij kinderfotografie is dat een kind de fotograaf vergeet en zich in zijn of haar eigen wereld begeeft. Meekspictures weet kinderen uit de tent te lokken en te enthousiasmeren. Kinderen voelen zich vrij. Het resultaat zijn spontane, natuurlijke portretten waarop kinderen echt zichzelf zijn. Het creëren van een natuurlijke foto doe je door je in de belevingswereld van het kind te begeven.

Kinderfotografie kan op locatie. Of in een studio.

Bepalend voor een mooi resultaat bij kinderfotografie is het juiste moment van de dag.
Meekspictures spreekt niet af op tijden waarop een kind moe is of zich afreageert na een lange schooldag. De fotograaf houdt ook rekening met de slaapjes van de allerkleinsten.

Over al die zaken is van tevoren overleg en worden goede afspraken gemaakt. Meekspictures staat voor een mooi spontaan kinderportret. Neem contact op!

Familiefotografie, een tastbare herinnering

Zoekt u een origineel, uniek en op maat gemaakt cadeau voor uw (groot)ouders of kinderen? Of ‘gewoon’ een tastbare herinnering aan een mooie gebeurtenis in uw gezin? Meekspictures kan dat moment vastleggen in de studio of op een bijzondere locatie.

Familiefotografie bij Meekspictures houdt in dat de professionele fotograaf van tevoren meedenkt over het familie- of groepsportret. In overleg kunnen we er zelfs voor kiezen om een bepaald moment uit het verleden te ‘reconstrueren’ of (door de kinderen) na te laten spelen. Zo krijgt het familieportret een eigentijds en hoogstpersoonlijk karakter.

Meekspictures familiefotografie gaat graag mee in het ‘spel’. Letterlijk. Het zou niet voor het eerst zijn dat ze tot haar middel in het water staat. Of dat ze in een heftruck de hoogte ingaat om de juiste pose te krijgen!

In ieder geval wordt van tevoren besproken waarvoor de foto’s zijn bedoeld en wáár ze
genomen moeten worden. Locatiebezoek is mogelijk. Ook kunnen we in overleg bekijken welke (andere) locatie beschikbaar is als bijvoorbeeld de weersomstandigheden buiten
fotograferen onmogelijk maken.

Bij familiefotografie wordt van tevoren besproken wie bij wie op de foto gaat. Dan kost het nemen van de foto’s zelf veel minder tijd. Meekspictures geeft trouwens ook kledingadvies: en daarbij geniet spijkerbroek met wit shirt niet direct de voorkeur…
Bij de hele kleintjes wordt bij de familiefotografie rekening gehouden met slaapritmes van de kinderen. Het allerbelangrijkste bij familiefotografie is de (soort) belichting en de juiste scherpte-dieptewerking – zodat geportretteerden allemaal even scherp op de foto komen.

familiefotografie-familieportret-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen-aymonds-zonen
meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotografie-amsterdam-ronde-venen-vrij-werk-fotografie

Stijlvolle gebouwen- en interieurfotografie

Bij interieurfotografie gaat het om de ruimtes en de stijl van het gebouw of een kamer. Dus niet zozeer over hoe de ruimte is ingevuld. Want daarbij heeft iedereen een eigen
voorkeur. Meekspictures schroomt dan ook niet om voor een ‘shoot’ van het interieur storende details weg te halen – zeker niet als het om de verkoop van een gebouw gaat.

Met oog voor details brengt Meekspictures de sfeer van het gebouw of woning in beeld. Het is van het grootste belang dat de ruimte een frisse, zo mogelijk zonnige indruk geeft.
Bij het fotograferen van een gebouw gaat het om het moment van de dag waarbij de lichtval het gebouw het beste doet uitkomen.

Zowel bij de fotoshoot zelf als bij het bewerken van de foto’s, besteedt Meekspictures veel zorg aan de juiste ‘kleurtemperatuur’. Bij interieurfotografie moet het interieur geen oranje gloed achterlaten op de foto’s. Vaak ontstaat ook een groot verschil tussen het licht dat van buiten komt en het licht dat binnen aanwezig is. Meekspictures zorgt er voor dat alle licht(val) wordt weergegeven zoals u het met eigen ogen ziet.

Bij het bewerken van gebouwen zorgt Meekspictures dat vervelende details worden weggepoetst. En dat het gebouw recht staat.

Beschadigde foto’s? Herstel is vaak mogelijk!

Iedereen heeft ze, in vergeten dozen of juist keurig ingeplakt: oude foto’s die soms flink beschadigd zijn. Of verkleurd. Ook zonde: zwart-wit foto’s met dikke krassen of vlekken. Vergeeld of overbelicht. Maar er is goed nieuws: Meekspictures kan (bijna) al die foto’s herstellen en digitaliseren.

Met de nieuwste technieken is het voor Meekspictures goed mogelijk om beschadigde foto’s met krassen, scheuren, vlekken, verkleuringen en/of rode ogen te retoucheren. Portretten kunnen in oude status worden hersteld. Onderbelichte of overbelichte foto’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nieuwe boost. 
Het is ook mogelijk om contrasten en scherptes aan te brengen op foto’s waardoor de foto beter toont.

Meekspictures scant de oude foto’s met een professionele fotoscanner. Vervolgens worden ze digitaal bewerkt. Desgewenst kan de herstelde foto opnieuw worden afgedrukt op nagenoeg hetzelfde witte bariet fotopapier van vroeger. U kunt ook kiezen voor een digitale foto op de computer.

Een leuk cadeau-idee ? Wil u een foto-souvenir geven van een dierbare? Of van een historisch moment? Laat uw foto door Meekspictures in oude glorie herstellen!

De werkwijze is als volgt: u brengt de te herstellen foto’s. Of u stuurt ze (liefst aangetekend) op. Meekspictures overlegt met u wat precies uw wensen zijn. Daarna wordt de beschadigde of verkleurde foto professioneel gescand en hersteld. Kiest u voor een afdruk of vergroting, dan wordt die handmatig uitgevoerd. Binnen 10 werkdagen worden de foto’s geretourneerd.

U ontvangt de foto-zo-goed-als-nieuw digitaal of als keurig uitgewerkte print. Neem contact op met Meekspictures 06 – 21572945.

oude-foto-herstellen-beschadigde-foto-herstellen-nIenke-meek-meekspictures-fotograaf-abcoude-fotograaf-ronde-venen