Waterloopbos

Waterloopbos

Waterloopbos is een historisch openlucht laboratorium in een polderbos in de Noordoostpolder. Verschillende waterwerken gefotografeerd in de vrieskoude en met zacht diffuus licht.
Zakelijk portret

Zakelijk portret

Profielfoto’s voor LinkedIn en andere sociale media. Zakelijke foto’s op websites van medewerkers van uw bedrijf. Bijpassende foto voor bij een artikel. Foto voor een flyer waar rekening gehouden wordt met teksten die op de foto worden geplaatst.
Zakelijk groepsportret

Zakelijk groepsportret

Belangrijk bij een groepsportret is dat ieder in evenredige verhouding in het beeld komt te staan. Dat vraagt regie en goede voorbereiding. Daarbij zet ik de groep in een bepaalde context die bij hun bedrijf past. Eventueel voeg ik er elementen bij die voor de...
Portret

Portret

Vrij werk bestaat uit een aantal portretten in de ruimste zin van het woord. Vaak verzin ik van te voren hoe ik de foto wil gaan maken. Waarbij de lichtval het hoofdmotief is.
Groepsportret

Groepsportret

Belangrijk bij een groepsportret is dat ieder in evenredige verhouding in het beeld komt te staan. Dat vraagt regie en goede voorbereiding. Daarbij zet ik de groep in een bepaalde context die bij hun leven past. Eventueel voeg ik er elementen bij die voor de personen...